Schilder Nieuwegein

  • Schilder Nieuwegein | Hellevoort Afbouwbedrijf

Zoekt u een schilder in Nieuwegein en wilt u verzekerd zijn van de beste service? Bij Hellevoort ontvangt u het allemaal: schilderwerk van topkwaliteit en een bedrijf dat met u meedenkt. Hellevoort is een schilder in Nieuwegein en omstreken en ervaren met zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit houdt in dat we ervaring hebben opgedaan met grote klussen van onder andere kantoorpanden en grote gebouwen, maar ook zeer geschikt zijn om u te helpen bij het schilderen van uw woning.

Op zoek naar een schilder in Nieuwegein?

Bij Hellevoort zijn we bedreven in verschillende klussen aan uw woning of bedrijfspand. We bieden een veelzijdigheid aan diensten, waaronder stukadoorklussen, schilderwerk en houtreparatie. Ons afbouwbedrijf heeft alles in huis om uw woning of bedrijfspand weer op te knappen en te voorzien van een geheel nieuwe uitstraling. Onze schilder in Nieuwegein en omstreken werkt uitsluitend met de beste verfsoorten. De keuze hierin wordt mede bepaald door het type klus dat wordt gevraagd. We gebruiken altijd materialen die perfect passen bij een specifieke klus. Zo wordt er binnenhuis altijd gewerkt met een watergedragen verf, maar beschikken we ook over geschikte verf voor uw buitenwerk van de beste merken zoals Sikkens en Sigma. Onze schilder werkt in Nieuwegein aan schilderwerk aan panden, maar kan u ook helpen bij het aanbrengen van glasweefselbehang of het repareren van houtwerk. Glasweefselbehang is erg in trek omdat het makkelijk over te schilderen is en daarom veel mogelijkheden kent. Om houtrot te voorkomen behandelt onze schilder al uw houtwerk in Nieuwegein voor een mooi, maar vooral duurzaam resultaat.

Klanttevredenheid is het uitgangspunt van onze schilder in Nieuwegein en omstreken. We bespreken met u wat er moet gebeuren en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Als ondernemer heeft u waarschijnlijk uw handen vol aan uw eigen zaak, en ook particulieren besteden hun tijd liever aan andere dingen dan het onderhoud van de woning. Dit onderhoud is toch noodzakelijk, en onze schilder neemt dit graag op zich in Nieuwegein en omstreken. Dit bespaart u niet alleen tijd en energie, maar verzekert u ook van een professioneel resultaat.

De beste prijzen

Een bijkomend voordeel van onze schilder in Nieuwegein is de scherpe prijs die we bieden voor ons werk. Zo brengen we het pleisterwerk voor uw te behangen muur al aan voor 10,- per vierkante meter. Bovendien is het mogelijk om prijzen te combineren. Als u gebruik wil maken van ons stukadoor- en schilderwerk ontvangt u 10% korting op de totaalprijs! Heeft u een klus voor ons, maar twijfelt u over de richtprijs? Krijg meer informatie door ons foto’s door te sturen van de klus inclusief de maten van de ruimte. We komen er dan zo spoedig mogelijk op terug met een richtprijs, of bieden aan om langs te komen voor nadere inspectie.

Schilder Nieuwegein Schilder Nieuwegein Schilder Nieuwegein