Stucadoor Nieuwegein

  • Stucadoor Nieuwegein | Hellevoort Afbouwbedrijf

Een stucadoor voor u in Nieuwegein die u een brede dienstverlening aanbiedt voor mooie tarieven en met een garantie van een hoge kwaliteit betekent meerwaarde op meerdere vlakken. Stucwerk staat zelden op zich. Waarom zou u bijvoorbeeld niet de mogelijkheid hebben om te kunnen beschikken om niet alleen uw muren mooi te laten egaliseren en gelijktijdig ze te voorzien van professioneel schilderwerk? Of de keuze voor sierstucwerk. Met andere woorden: de juiste stucadoor voor u in Nieuwegein kan uw wensen waarmaken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres: Hellevoort Afbouwbedrijf.

Wij zijn veel meer dan slechts een stucadoor voor u in Nieuwegein, alhoewel het wel een specialisme is dat wij u aanbieden. Meerwaarde over ieder aspect van onze werkzaamheden kunt u altijd van ons verwachten. Wij stellen altijd uw wensen centraal. Onze brede dienstverlening betekent niet alleen dat wij u maatwerk kunnen aanbieden, maar kan ook passend gemaakt worden naar uw budget.

De stucadoor voor u in Nieuwegein

Onze dienstverlening staat open voor de zakelijke markt, particulieren en ook binnenhuisarchitecten. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat veel meer kan verzorgen dan alleen stucwerk. Als uw stucadoor in Nieuwegein geven wij u in deze alle keuze.

Natuurlijk kan het slechts gaan om het egaliseren van uw muren en plafonds. Echter geven wij u alle kans op de mooiste afwerkingen. Een mooi voorbeeld hiervan is het feit dat wij gecertificeerd zijn om de San Marco stuctechniek voor u te mogen toepassen. Deze Italiaanse methodiek staat voor een bijzonder uiterlijk wat volledig naar uw wensen is af te stemmen. Het is onmiskenbaar warm en exclusief.

Ook het zeer populaire beton-cire staat u ter beschikking. Gemaakt van water- en slijtvaste cementstuc is dit materiaal overal toepasbaar, ook in natte ruimtes. Zelfs een aanrechtblad of meubelstukken op maat van beton-cire kunnen wij voor u realiseren. Dit zijn slechts voorbeelden van wat wij voor u kunnen aanpakken als stucadoor in Nieuwegein.

We maken het mogelijk

Welke wensen u ook maar kan hebben, als het gaat om een stucadoor voor u in Nieuwegein wij maken het waar. Ook als u een schilder zoekt of het adres voor klein timmerwerk staan we voor u klaar.

Michael Hellevoort is oprichter en eigenaar en beschikt over meer dan 25 jaar aan ervaring, de nodige diploma’s en certificaten. Ook als het gaat om de service begrijpen wij dat er sprake moet zijn van een hoge kwaliteit.

Wij werken zoveel mogelijk om uw agenda heen en laten u zeker niet in de rommel zitten. Omdat onze uitgebreide dienstverlening naar uw wensen kan worden ingevuld, ook als het om raad en advies gaat, staan wij altijd voor u klaar.

Met welke diensten kunnen wij u helpen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Stucadoor Nieuwegein Stucadoor Nieuwegein Stucadoor Nieuwegein