Stucadoorsbedrijf Nieuwegein

  • Stucadoorsbedrijf Nieuwegein | Hellevoort Afbouwbedrijf

Maak ook de juiste keuze voor uw stucadoorsbedrijf voor u in Nieuwegein. De werkzaamheden die een stucadoor voor u kan verzorgen gaan verder dan alleen een strakke en egale muur of plafond. Ook de keuze uit verschillende afwerkingen en bijkomende diensten staan bij het juiste stucadoorsbedrijf voor u in Nieuwegein ter beschikking. Daar komt bij dat een goede en eerlijke prijs, het werken naar uw wensen en een garantie in de te behalen kwaliteit, voorwaarden zijn die als vanzelfsprekend moeten worden beschouwd. Dan bent u bij ons aan het juiste adres: Hellevoort Afbouwbedrijf.

Wij zijn meer dan alleen een stucadoorsbedrijf voor u in Nieuwegein. Ook als het gaat om bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden staan we voor u klaar. Wij bieden u zeer veel mogelijkheden, zodat we vrijwel altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Bij ons staan uw wensen altijd centraal.

Het stucadoorsbedrijf voor u in Nieuwegein

Voor sommige mensen is er slechts een vraag voor een strak gestucte muur. Maar de mogelijkheden bij ons gaan veel verder dan alleen dat. Op onze website kunt u precies zien wat wij u onder andere aan stucwerk aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor de Italiaanse stuctechniek San Marco. Een mogelijkheid die u niet bij ieder stucadoorsbedrijf in Nieuwegein tegenkomt. Wij zijn door San Marco gecertificeerd om hun techniek voor u te mogen toepassen. Exclusief dus. Ook al kan het resultaat kenmerkend omschreven worden als warm en authentiek, zijn er verschillende uitvoeringen denkbaar en dit maakt het een zeer geschikte techniek voor kantoren, bedrijfspanden maar ook voor thuis.

Beton-cire mag uiteraard niet ontbreken in ons dienstenpakket.

Deze zeer populaire stijl, waarbij gebruik gemaakt wordt van slijt- en watervast cement, is tegenwoordig een grote trend. Het zeer sterke en stoere materiaal zorgt ervoor dat deze vorm van stucen in iedere ruimte toe te passen is en qua uiterlijk zeer divers uit kan pakken. Maatwerk dus. Als het stucadoorsbedrijf voor u in Nieuwegein bieden we u natuurlijk veel meer mogelijkheden. Ook als het gaat om uw schilderwerkzaamheden, klussen en klein timmerwerk kunt u bij ons terecht.

Wij maken het waar

Als het stucadoorsbedrijf voor u in Nieuwegein kunt u bij ons altijd ervan uitgaan dat we u mooie tarieven geven, een zeer hoge kwaliteit leveren en altijd uitgaan van uw wensen. Michael Hellevoort, oprichter en eigenaar, beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, de nodige diploma’s en certificaten.

Maar ook de les dat er geen vervanging is voor een goede service is ons duidelijk. We werken zoveel mogelijk om uw agenda heen en laten u zeker niet met de rommel zitten. Het werk is pas klaar als u tevreden bent.

Hoe kunnen we u helpen? Onze brede en aanverwante dienstverlening kan afgestemd worden naar uw wensen en budget.

Stucadoorsbedrijf Nieuwegein Stucadoorsbedrijf Nieuwegein Stucadoorsbedrijf Nieuwegein