Stukadoor Utrecht

  • Stukadoor Utrecht | Hellevoort Afbouwbedrijf

Maak een bewuste keuze voor uw stukadoor in Utrecht. Natuurlijk gaat het in de basis om het echte stucwerk, strakke en egale muren en plafonds. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden en het is altijd handig om gelijktijdig over aanverwante diensten te kunnen beschikken. Dat u mooie en eerlijke prijzen verwacht en een zeer goede kwaliteit is vanzelfsprekend. Daar komt bij dat u daarnaast een goede klantenservice mag verwachten. Voor al deze zaken bent u bij ons aan het juiste adres: Hellevoort Afbouwbedrijf.

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. De vele mogelijkheden die wij u als uw stucadoor in Utrecht kunnen bieden, geven u alle ruimte om uw wensen tot een werkelijkheid te zien komen. Ook als u op zoek bent naar een schilder voor buiten of binnen staan we voor u klaar.

De stucadoor voor u in Utrecht

Uw smaak kan vertegenwoordigd worden door goed stucwerk op zeer veel verschillende wijzen. Wij geven u keuze uit de nodige opties als uw stucadoor in Utrecht. San Marco bijvoorbeeld. Dit is een stuctechniek die, zoals de naam doet vermoeden, is ontwikkeld in Italië. Wij zijn gecertificeerd door San Marco om deze techniek voor u te mogen toepassen. Een uniek en bijzonder uiterlijk kan daar mee behaald worden, dat voor een mooie warme uitstraling zorgt. Ideaal voor uw kantoor of bedrijfspand, maar door de diverse toepassingen ook zeer geschikt voor thuis.

Als uw stucadoor in Utrecht bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid voor het zeer populaire beton-cire. Dit zeer sterke en slijtvaste materiaal, cement, is toepasbaar in iedere ruimte en geeft ook op esthetisch gebied een onmiskenbare meerwaarde. Ook pleisterwerk, spachtelputz en nog veel meer mogelijkheden staan u ter beschikking. Op de rest van de website kunt hiermee kennis maken en ontdekt u ook de nodige foto’s die u een goed beeld geven van de mogelijkheden. Daar komt bij dat we niet alleen als stucadoor in Utrecht voor u aan de gang kunnen gaan, maar ook als schilder en voor de nodige klussen.

We staan voor u klaar

Eigenaar en oprichter Michael Hellevoort beschikt over meer dan 25 jaar aan ervaring, de nodige diploma’s en certificaten. De geleerde lessen gaan verder dan alleen een breed aanbod aan kwalitatieve diensten, maar hebben ook betrekking op een zeer goede klantenservice.

Naast eerlijke en bovenal mooie tarieven kunt u ervan uitgaan dat ongeacht de dienst of diensten die u ook afneemt uw wensen altijd centraal staan.

Er wordt zoveel mogelijk om uw agenda heen gewerkt en we nemen de tijd om uw wensen duidelijk te krijgen. Het werk is pas af als u tevreden bent. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Ontdek de voordelen van de stucadoor voor u in Utrecht.

Stukadoor Utrecht Stukadoor Utrecht Stukadoor Utrecht