Stucadoor Utrecht

  • Stucadoor Utrecht | Hellevoort Afbouwbedrijf

De juiste stucadoor voor u in Utrecht kan meer bieden dan u wellicht zou denken. Natuurlijk gaat het in eerste instantie erom dat u de mogelijkheid moet hebben om over strakke en volkomen egale muren en plafonds te beschikken. Maar de keuze voor een stucadoor in Utrecht die meer in zijn mars heeft dan slechts de basale werkzaamheden kan u voorzien van diensten die u in ieder opzicht meerwaarde bieden. Uiteraard moet het dan gaan om een dienstverlening die gepaard gaat met sterke voorwaarden.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Hellevoort Afbouwbedrijf.

Wij staan voor u klaar als uw stucadoor in Utrecht om uw muren en plafonds op zeer kwalitatieve wijze te stucen. Maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Ontdek de vele mogelijkheden die wij u bieden en geniet van de voordelen die wij u geven met onze voorwaarden en de garantie in kwaliteit.

Meer dan alleen een stucadoor voor u in Utrecht

Waarom zou u genoegen nemen met slechts een egale muur als u gelijktijdig de kans krijgt om over een prachtige decoratieve wand te beschikken die volledig naar uw smaak is af te stemmen. Stucwerk, helemaal nu, kan op zeer veel verschillende manieren uitgelegd worden. Maak bijvoorbeeld de keuze voor beton-cire. Deze stoere manier van afwerken kan qua uiterlijk en toepassing zeer divers worden gehanteerd. Niet alleen is dit zeer mooi, maar ook slijt- en watervast, waardoor u beton-cire voor vrijwel iedere ruimte kan gebruiken.

Slechts één van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

San Marco is een stuctechniek die resulteert in een bijzonder uiterlijk. Warm en exclusief. Deze Italiaanse manier van stucen mag alleen worden toegepast door een stucadoor voor u in Utrecht die door San Marco is gecertificeerd. De vele mogelijkheden die dankzij de San Marco techniek open stelt kunnen wij voor u realiseren. Op de rest van de website kunt u precies zien welke diensten wij als uw stucadoor in Utrecht voor u kunnen verzorgen.

Wat zijn uw wensen?

Zoals gezegd zijn wij meer dan alleen een stucadoor voor u in Utrecht. Wij kunnen ook voor u optreden als het gaat om schilderwerken, zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om het behangen, gipsspuiten of klein timmerwerk bij ons geld, het werk is pas af als u tevreden bent.

Oprichter en eigenaar Michael Hellevoort beschikt inmiddels over 25 jaar aan ervaring en de nodige kennis, diploma’s en certificaten.

Maar het gaat om meer dan kwaliteit in het eindresultaat alleen. Wij bieden u mooie en eerlijke tarieven. Onze werkwijze is erop gericht om u zoveel mogelijk te ontlasten tijdens de werkzaamheden en we staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of advies zoekt.

Stucadoor Utrecht Stucadoor Utrecht Stucadoor Utrecht